Video nunta

La fel ca in fotografia de nunta, lucrurile au evoluat intr-un mod alert de la simpla filmare SD, ajungand apoi la filmarea HD, apoi full HD, imediat a inceput sa se filmeze full HD DSLR, mai pe intelesul tuturor filmare cu o camera foto DSLR. Imaginile obtinute cu aceasta ultima tehnologie fac din simplul " video nunta " cinematografie de nunta. Claritatea este acolo unde si ochii sunt focusati, restul fiind in planul doi neclar exact ca intr-un film artistic pe care il vizionam la televizor. Cei ce au aflat si au vazut aceasta ultima varianta descrisa au ales-o fara ezitare netinand cont de faptul ca este mai costisitoare si pe buna dreptate este asa, deoarece se filmeaza cu obiective interschimbabile, slider-e, monopiede, trepiede, steady-cam si multe alte accesorii de ultima generatie.

Pentru ca tendintele evolueaza extrem de repede, videografia de nunta trece spre filmarea 4K, ultima tehnologie in domeniu.

Videografia de nunta nu inseamna doar tehnologie, desi aceasta este cea mai importanta pentru a obtine un film perfect al nuntii. Aceasta inseamna emotiile miresei, emotiile mirelui, trairile parintilor si ale invitatilor, cadre unice filmate prin surprindere, momente pe care mirii poate nu le-au prins fiind preocupati cu alte lucruri, intr-un cuvant amintiri. Clipul nuntii realizat de cameramanii nostri va vor permite sa retraiti aceasta zi speciala peste ani si ani alaturi de parinti, copii si chiar nepoti.

Comments are closed.