Servicii

cine suntem

servicii organizari nunti Suntem o echipa de tineri creativi si ambitiosi, in continua dezvoltare, care in timp a devenit o familie frumoasa. Venim cu idei inovatoare, care mai de care mai nastrusnice, dar special gandite pentru evenimente 100% personalizate. O nunta in culorile curcubeului, un botez cu masinute din flori sau orice va trece prin minte, noi suntem aici sa transpunem in realitate viziunea voastra despre acea zi speciala pe care ati planificat-o indelung. Si pentru ca din familia noastra fac parte acum si mirii nostri frumosi si bebelusii gingasi carora le-am organizat evenimente de vis, va asteptam si pe voi sa faceti parte din familia Style Events.

Learn more

servicii si wedding planning

1.

aranjamente florale

Aranjamentele florale impreuna cu decorul locatiei vor transforma o sala banala intr-un cadru perfect pentru petrecerea pe care ati pregatit-o pentru voi si invitatii vostri. Dorintele voastre combinate cu experienta si ideile noastre va vor garanta reusita evenimentului si vor transforma aranjamentele florale intr-o adevarata prada pentru invitati.
2.

fotografie de nunta / fotografie de botez

Servicii profesioniste oferite de fotografii din echipa noastra care includ prezenta lor pe toata perioada evenimentului, fotografii editate in totalitate, cadre naturale, amintiri unice si trairi transpuse in albume personalizate.
3.

Videografie de nunta / videografie de botez

Videografii nostri vor spune povestea voastra prin impletirea tuturor momentelor speciale din timpul evenimentului. O parte din aceste momente cu siguranta le-ati pierdut sau le veti uita peste ani si atunci noi ne vom asigura ca peste 10, 20 sau chiar 30 de ani amintirile voastre vor fi intacte si perfect redate.
4.

sonorizare si efecte speciale

Sonorizarea este o piesa la fel de importanta din puzzle-ul care il reprezinta organizarea unui eveniment. Echipamentele profesioniste, dj-ii cu experienta si personalizarea locatiei cu ajutorul luminilor arhitecturale si efectelor speciale (fum, fum greu) va vor ajuta sa participati la cea mai frumoasa petrecere a voastra.

Alte servicii adiacente pentru organizari nunti, botezuri, petreceri corporate

Va oferim o gama larga si cat mai cuprinzatoare pentru organizarea evenimentului perfect. Mai jos aveti o scurta lista, dar orice va doriti, noi facem tot posibilul sa va oferim.
  • Accesorii: invitatii, place carduri, meniuri, numere de masa
  • Seturi personalizate pentru botez
  • Ursitoare si personaje Disney
  • Candy bar
  • Fantana de ciocolata
  • Dansatori profesionisti
  • Trupe si artisti consacrati
  • Transport cu limuzine si masini de lux
  • Jocuri de artificii

Mesaje lasate de clientii nostri

Filozofia noastra

bannerStil imaculat, atentie maxima, abordare inovativa si meticuloasa.Suntem dedicati unui stil diferit de organizare a evenimentelor, facem si imposibilul sa transformam clientii nostri din simpli clienti in prieteni care vor reveni cu placere la noi si tratam toate aspectele unui  eveniment cu maxima seriozitate si implicare. Lucram strans cu clientii nostri pentru a orchestra un eveniment monumental pana la cele mai fine detalii, exprimand in cele din urma stilul personal si semnatura lor.